Sponsrade annonser

Duschstång vinkel

En naturlig placering för duschen är i hörnet av badrummet. Att ha ett duschdraperi är kanske inte lika snyggt som en glasvägg eller vikbar duschhörna, men på många sätt är det mer praktiskt. Om du har lite plats så gör det inget om du slår i armarna om du har ett duschdraperi, men med en duschvägg av glas så är det inte lika trevligt. Andra fördelar med duschdraperier är att de är lätta att byta ut när de blivit slitna eller om du tröttnat på utseendet.

Sponsrade annonser

Om du inte har ett väldigt smalt badrum och vill hänga upp ett duschdraperi så är en hörnduschstång eller en duschdraperistång med vinkel ett väldigt bra val. Dessutom finns det duschstångar som inte kräver att du borrar i väggen vilket kan vara lite besvärligt att göra i badrummet. Om det är en lösning som passar för dig så ska du leta efter duschstång i vinkel utan skruvar.

Det finns även andra typer av duschstänger som kan passa i ditt badrum om du inte gillar raka linjer. Du kan till exempel hitta helt runda duschstänger eller varianter som har rundade former. Det finns även duschstänger i vinkel som är anpassade för badkar. Vanliga färger på hörnduschstänger är vitt eller krom, men om du känner för att vara lite avvikande så kan du köpa en billig vit duschstång och måla den i en valfri färg.

Sponsrade annonser

Var kan jag köpa en hörnduschstång billigt?

Du kan hitta en vinklad duschstång i mängder av butiker, men för att få ett billigt pris så kan du börja med att leta hos Rusta, Clas Ohlsson och Jula. Vill du beställa en hörnduschstång på nätet så kan du göra det via bland anat Smarthem och Bygghemma.se. Priserna börjar på under 100 kronor för en vinklad duschstång i plast och fortsätter upp till över tusen kronor för en rejäl duschstång i bra material och utav ett bra märke.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.