Sponsrade annonser

Duschset

Att byta duschset är ett smart sätt att fräscha upp badrummet på utan att det krävs en stor arbetsinsats eller en välfylld plånbok.

Sponsrade annonser

Att renovera ett badrum är ofta mycket kostsamt, omständigt eller kräver en stor arbetsinsats. Små förändringar kan dock drastiskt förändra hela intrycket i ditt badrum och skapa en högre känsla av välbefinnande. Att byta duschset kan därför vara en god idé för dig som vill ändra stämningen i ditt badrum till det bättre.

Duschset från Hans Grohe Croma 100

Duschset från Hans Grohe Croma 100

Med ett duschset avses inte blandaren utan bara duschhandtagen och en medföljande duschhållare. Det krävs oftast inga avancerade ingrepp eller kunskaper för att byta duschset och det ger badrummet ett lyft. Du bör dock vara extra observant när du monterar duschhållaren eftersom det är viktigt att det blir helt vattentätt.

Sponsrade annonser

Vanligtvis tillverkas duschsetten i metall eller i kromad plats. Även om många föredrar ett duschset i metall så kan plast vara bättre i vissa fall då det orsakar mindre skada om du t.ex. tappar duschhandtaget. Vilken design du föredrar på ett duschset är individuellt men i dagsläget är kantiga former ganska populärt även om runda inte heller är fel.

Ett populärt alternativ idag är en ett duschset med både takdusch samt handdusch. Speciellt stora takduschar är i ropet just nu eftersom de kan skapa en känsla av att stå under ett varmt tropiskt regn. Att ha enbart en takdusch är dock inte enbart positivt eftersom en handdusch är mer praktisk när det kommer till rengöring av t.ex. fötter.

Om du bor i Småhus eller i Villa kan du på sikt faktiskt spara pengar genom att byta duschset till en mer ekonomisk variant med lägre vattenförbrukning. En av de stora utgifterna i småhus är kostnaderna för varmvatten genom att byta duschset kan du spara flera liter per minuts duschande vilket snabbt betalar in kostnaden för många duschset.

Hitta billiga duschset

Du kan hitta billiga duschset billigt i affärer så som till exempel Rusta och Biltema. Du kan även importera duschset från Tyskland eller Polen till en mycket billig kostnad.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.