Sponsrade annonser

Duschpanel och duschhörn

En duschpanel är en panel som vanligen har både handdusch och takdusch samt alla inställningsmöjligheter för dessa. Dyrare duschpaneler kan även ha massagedusch och fotbad. Det är även möjligt att installera duschpaneler om du bygger ditt eget duschrum. Med hjälp av en duschpanel kan du få många bekväma funktioner som annars bara är förunnat duschkabiner.

Sponsrade annonser

En populät alternativ i duschpanelernas takdusch är vattenfall. Duschkabinens takdusch simluerar då ett vattenfall vilket av många upplevs som mycket behagligare och skönare än en traditionell dusch. En populär duschpanel är modeelen bathlife orio s-048 som är både trendig, snygg och förvånansvärt billig.

En populär kombination är att köpa både duschhörn och en duschpanel. Då får du både ett praktiskt duschutrymme där du kan vika in duschdörrarna och samtidigt får du lyxen av duschpanelens många funktioner. Det är helt enkelt en bra kombination och investering i badrum med begränsade utrymmen.

Sponsrade annonser

Olika tillverkare av duschpaneler

Några företag som är duktiga på att tillverka duschpaneler är bland annat företagen Bathlife, Rainman samt Arrow. De billigare duschpanelerna kostar från tusen kronor uppåt. Du kan hitta billiga duschpaneler i butiker som Bauhaus och Jula.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.