Sponsrade annonser

Duschhörna 70×70

Duschhörnor med måtten 70×70 centimeter är några av de minsta duschhörnorna som du kan hitta på marknaden.

Sponsrade annonser

Små duschhörnor med måtten 70×70 centimeter är praktiska och särskilt populära i små lägenheter som till exempel enrummare med minimala badrum. En duschhörna utav glas kan dock även förgylla ett litet badrum och göra det både snyggare och minska vattenmängden som hamnar på golvet. Att behöva stå och torka av duschgolvet brukar inte vara en favoritsysselsättning och installerar du en duschhörna kan du också höja värdet på din bostad.

Duschhörnor går att hitta i flera olika designutföranden. Du kan hitta duschhörnor med måtten 70×70 i krom med glasväggar. Det finns även mer konstnärliga varianter som bland annat har mönster eller citat inristat i glaset. Det finns även de modeller av duschhörnor som har frostat glas vilket skyddar mot insyn. Det är dock inte bara duschhörnor med måtten 70×70 som finns tillgängliga.  Det går också att hitta mer specialinriktade duschhörnor med måtten 70×80 centimeter. Se därför till att utnyttja all yta för att få till en så pass praktisk lösning som möjligt.

Sponsrade annonser

Duschhörnor med måtten 70×70 finns med både raka och böjda väggar. Om du har ett litet badrum så bör du välja duschhörnor som enkelt går att fälla in mot väggen. På så sätt kan du maximera nyttan av ditt badrum.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.