Sponsrade annonser

Duschmunstycke

Med duschmunstycke menas i vanligt tal samma sak som ett duschhandtag. Ett duschmunstycke är en av de viktigaste om inte den viktigaste delen som utgör en dusch. Det är mycket som beror på vilket duschmunstycke du väljer. Ett duschmunstycke påverkar inte bara hur din dusch ser ut och känns utan kan också spara in på varmvattnet samt ge en skönare och behagligare duschstråle.

Sponsrade annonser

Hur hittar man ett bra duschmunstycke?

Idag är de flesta duschmunstycken snålspolande och släpper igenom mellan 10-20 liter vatten per minut. Ett snålspolande duschmunstycke har inte bara den effekten att vattenmängden minskar vilket är bra för miljön, men det är inte den minskade vattenmängden som är den stora kostnadsbesparingen för dig. I småhus och villor där du betalar för ditt varmvatten så kan ett snålspolande duschmunstycke av bra kvalitet snabbt betala in merpriset.

En del duschmunstycken har en speciell knapp för snålspolning och är de bra utformade så märker du kanske inte ens att du använder mindre vatten än tidigare.

Sponsrade annonser

Design

Idag kan du enkelt få tag i mycket snygga duschmunstycken. Att hitta ett snyggt duschmunstycke är således ganska enkelt om man inte har en mycket specifik smak. Du kanske vill ha ett stort duschmunstycke? Eller ett väldigt smalt? Oavsett dina krav så finns det ett brett utbud på som du kan välja på.

Trenderna går just nu åt två helt olika håll. Dels små och smala duschmunstycken som formmässigt påminner om platta fjärkontrollar och å andra sidan gigantiska tak –och handduschar. Med ett stort duschmunstycke kan man få en känsla av att stå under ett varmt regn. Det kan dock vara svårt att skölja bort schampo ur håret om du använder ett stort duschmunstycke. Se därför till att ditt duschmunstycke har olika inställningar som kan reglera duschstrålen så att du kan få en kraftigare stråle när du behöver det.

Hur mycket kostar ett duschmunstycke?

Du kan få ett duschmunstycke med hög kvalitet och flera olika duschstrålar för ungefär 300 kronor uppåt. Om du vill ha mer exklusiva produkter så kan det kosta mellan 1000-2000 kronor, men det är alltså möjligt att för några hundralappar hitta ett billigt och bra duschmunstycke.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.