Sponsrade annonser

Duschkabin 80×80

Letar du efter en lite mindre dusch? Då kanske en duschkabin med måtten 80×80 kan vara något för dig?

Sponsrade annonser

Ibland vill man få plats med mycket i badrummet. Några exempel på allt som kan behöva få plats i badrummet är toastol, spegel, väggskåp, tvättmaskin, handdukstork, badkar och duschkabin m.m. Med många krav på en begränsad yta så är det vanligt att man får kompromissa ibland. En sådan kompsormiss kan vara installera en mindre duschkabin med måtten 80×80 centimeter.
Golvytan kanske inte är det enda problemet. En annan försvårande faktor med att installera en duschkabin kan vara att takhöjden i badrummet är för låg. Det finns dock även låga duschkabiner (under 2 meter) med måtten 80×80, men när du letar efter ett så pass nischade duschkabiner så kan du behöva räkna med att få beställa från nätet för ett bättre utbud.

Det finns olika typer av duschkabiner med måtten 80×80 cm. Du kan få duschhörnor, duschkabiner eller du kan bygga din egen duschhörna med hjälp av en glasbetong. Att bygga din egen duschhörna kan faktiskt lösa flera av dina problem med tanke på höjd, mått och placering. Det kan hända att 80×80 inte är de mest optimala måtten för din dusch. Om du bygger själv med hjälp av glasvägg eller glasbetong så kan du ha precis de måtten som passar bäst i ditt badrum vilket kan underlätta mycket.

Sponsrade annonser

Är en 80x80duschkabin trång?

80×80 duschkabiner brukar inte upplevas som trånga. Allt beror naturligtvis på vad du är van vid sedan tidigare och hur pass stor kroppsbyggnad du har. Det finns dock ännu mindre duschkabiner med måtten 70×70 centimeter.

Tillverkare av 80×80 duschkabiner

Här är några företag som tillverkar 80×80 duschkabiner.
Hafa
Macro
Ifö

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.