Sponsrade annonser

Duschhörna 90×90

Njut av de pratiska fördelarna med en duschhörna utan att känna dig inträngd med en duschkabin med måtten 90×90.
En duschhörna är en praktisk konstruktion där du kan vika in duschhörnans väggar när du inte använder duschen längre. Om du har plats med en duschhörna med måtten 90×90 centimeter så är det en klok investering. Den är nämligen tillräckligt stor för att du ska ha gott om utrymme i duschhörnan utan att känna dig inträngd och slå in i vägarna när du rör armarna.

Sponsrade annonser

När du monterar en duschhörna 90×90 så tänk på att införskaffa en duschblandare som är ”platt”. Det vill säga din duschblandare bör inte sticka ut en för lång bit från badrumsväggen eftersom det kan leda till att din duschhörnas väggar inte går att stänga fullt.

När du monterar en duschhörna 90×90 så måste förutom måtten också tänka på att det kan bli aktuellt med att borra. Om det blir aktuellt för dig att borra igenom kaklet i duschväggen så se gärna till att du tätar ordentligt runt borrhålen för att inte vattenskador ska uppstå i ett senare skede.

Sponsrade annonser

Det kan även hända att du inte har plats med en duschhörna med måtten 90×90 centimeter utan bara har 90cm plats på ena väggen. Det finns dock fler variationer så som duschhörna med måtten 80×90 centimeter. Oavsett vilka mått du har i ditt badrum så går det oftast att hitta en lämplig lösning för dig.

Vem tillverkar duschhörnor med måtten 90×90?

Här är några tillverkare av duschhörnor. För att hitta en 90×90 duschhörna billigt så kan du börja med att jämföra hos någon av nedanstående tillverkare.

Hafa
• Gustavsberg
• Camargue
• Svedbergs
• Macro
• Tylö

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.