Sponsrade annonser

Duschblandare

När du sa byta duschblandare finns det en hel del saker att tänka på. En duschblandare är något som används varje dag och i ett familjehushåll så används till och med oftare än så. Det är därför viktigt att ta hänsyn till alla som använder duschen och vilka önskemål de kan tänkas ha på duschblandaren. Att både design och utformning känns rätt är viktigt och tänk på att en duschblandare ofta håller 10-15 år så det är en design som du ska gilla länge.

Sponsrade annonser

Vilken stil du bör ha på din duschblandare beror hur resten av badrummet ser ut. Har du ett badrum i gammal stil? Eller ett stilrent, modernt och minimalistiskt badrum? Det viktiga ära att duschblandaren smälter bra in, men vill du vara säker inför framtiden kan du satsa på en duschblandare i krom och med eleganta fyrkantiga former. .

Rätt dimensioner

När du byter duschblandare ska du ha koll på vilka dimensioner din förra duschblandare hade. Du ska kontrollera vilket centrumavstånd du har på rören c/c. I Sverige är 160 mm vanligt, men även 150 mm. På duschblandarens förpackning kan det därför till exempel stå 150 cc.

Sponsrade annonser

Välj en ekonomisk duschblandare

Försök välja en duschblandare med energisparfunktioner. I ett familjehushåll kan du spara flera tusen kronor per år på en energisnål duschblandare. En stor del av husets energianvändning går till varmvatten och att satsa på en energisnål duschblandare kan betala in kostnaden för din nya duschblandare på ett år.
En annan funktion som du också bör ha är duschblandare med hetvattensspärr som förhindrar att du bränner och skållar dig i duschen.

Hur hittar jag billiga duschblandare?

Att hitta billiga duschblandare av bra kvalitet kan vara ett rävspel. Det finns dock många metoder som kan underlätta för dig att hitta en billig och bra duschblandare. För det första bör du leta i olika tester av duschblandare för att hitta en med ett bra omdöme. När du väl har hittat en bra duschblandare så kan du använda olika prisjämförelsesidor så som Pricerunner, Kelko och Prisjakt för att hitta det bästa priset.
.

Det är också möjligt att importera billiga duschblandare. Ett lämpligt land att importera ifrån är Tyskland. Att åka ner till Tyskland för att enbart köpa en duschblandare är dock ganska onödigt, men du kan enkelt importera duschblandare från tyska affärer på nätet. Vissa hemsidor i Tyskland erbjuder ganska låga fraktavgifter och frakten behöver inte kosta mer än från en svensk affär på nätet. För att jämföra olika butiker som säljer duschblandare online i Tyskland så kan du använda dig utav http://www.preisexperte.com.

Tillverkare av duschblandare

När du ska hitta duschblandare så kan det vara bra att känna till vilka företag som är erkänt duktiga inom området. Här nedanför listas många av de tillverkare av duschblandare som är populära i Sverige.

Mora
FM Matsson
 FMM
Gustavsberg
Svedbergs
Oras
Vårgårda
Gustavsberg
Hans Grohe
Damixa

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.