Sponsrade annonser

Duschar

Att duscha är den i särklass mest använda metoden vi har för att rengöra oss. Även om många föredrar att tvätta sig i badkar är det en utdragen process som ofta tar betydligt längre tid och det är få som har tid med det i deras hektiska vardagar.

Sponsrade annonser

Duschupplevelsen kan skilja sig markant beroende på vilken duschlösning du har. Du kanske har en duschkabin med badkar? En duschhörna eller egen konstruerad duschvägg? Vidare kan du kombinera det med takduschar, vattenfall och olika duschblandare för att höja duschandet till helt nya nivåer. Ett trevligt renoverat badrum med en masserande dusch kan höja din livskvalité till nya nivåer och tona ner stress och obehag som du möter i vardagen.

Den svåra frågan kan vara vilken typ av dusch som man själv uppskattar. Kanske har du provat på en trevlig duschlösning på ett badhus, hotell eller hos en vän? Du kanske vill ha en större duschhörna där fler än en person kan duscha samtidigt? Eller kanske du behöver bygga ett praktiskt duschrum för att undvika badrumskön på morgonen?
Oavsett vad din planer är finns det ofta sätt att genomföra dem. Idag finns det även smidiga lösningar för små badrum där du kan installera infällbara duschrum eller duschhörnor. Om du vill ha riktigt unika lösningar kanske du får bygga själv eller hyra in hantverkare till att förverkliga dina drömmar. Faktum kvarstår att ett bra renoverat badrum höjer ditt välbefinnande, men även värdet på din bostad.

Sponsrade annonser

Duschtrender

Även bland duschar finns det starka trender. I Sverige är vi ganska mycket för stilrena lösningar med där väggar i vackert kakel och en duschvägg ramar in en duschhörna och en estetiskt funktionell, men stilren blandare. Somliga föredrar dock duschkabiner eftersom de lätt kan bytas ut och kan innehålla både massage, belysning och badkar. Vad du föredrar är naturligtvis upp till dig och du kan enkelt skapa ett vackert badrum med olika typer av duschar oavsett om du väljer duschkabin, duschhörna eller duschvägg.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.