Sponsrade annonser

Bubbelbadkar för två

Tänk dig en romantisk kväll med ett glas vin och trevlig konversation med den du älskar. Ett scenario som de flesta förknippar med kanske ett restaurangbesök, men faktum är att du kan ha den upplevelsen i ett bubbelbadkar för två personer.

Sponsrade annonser

Ett bubbelbadkar för två personer kan ge dig möjlighet att njuta av ett masserande hett bad med din vän, väninna eller partner. De flesta bubbelbadkar för två personer är lite större och därför hörnbadkar med sittplatserna placerade mitt emot varandra. Det finns också modeller av bubbelbadkar där ni kan sita bredvid varandra.

När det kommer till att köpa ett bubbelbadkar för två personer så finns det vissa saker att tänka på som till exempel vilket material och vilka funktioner du ska ha i badkaret. Du kanske ska köpa ett inbyggnadsbadkar för två personer?

Sponsrade annonser

Bubbelbadkar har vanligtvis flera munstycken för luftbubblor. Dyrare bubbelbadkar för två personer har vanligtvis flera munsstycken som skapar luftbubblor i badkaret. Det finns även massagebad som är utrustade med munstycken som skapar föruppvärmda bubblor. Förutom det är funktionslistan lång på vad bubbelbadkar för två personer kan innehålla. En annan rolig funktion är ljussättning i badkaret som verkligen skapar en annan stämning när du badar. Vad sägs om klarblått, turkosa eller lila vatten?

Exempel på utrustning i bubbelbad för två personer

Touch display
Radio
Ljusterapi
Ozonrengöring
Fotmassage
Ryggmassage
Nivåsensor
Termometer

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.