Sponsrade annonser

Billiga massagebadkar

Ett massagebadkar är ett badkar som uppnår dess masserande effekt med hjälp av luft – eller vattenstrålar i badkaret. Varmt vatten räcker för de flesta som avslappning, men att massagebadkar kan stimulera blodtillförseln i kroppen vilket i sin tur har en rad fördelade förutom avslappningen.

Sponsrade annonser

Massagebadkar har länge förknippats med lyx och varit något som de flesta inte velat sätta deras sparpengar på. Priserna på massagebadkar har dock sjunkit något och idag kan du få både bra och billiga produkter som kan skänka dig mycket glädje.

Att köpa ett billigt massagebadkar är ofta lite av en chansning. Många av badkaren tillverkas i Kina eller andra lågprisländer. Vissa varuhus erbjuder dock möjligheten att testa olika massagebadkar. Det är inte sagt att de är billigaste alternativen de erbjuder, men det kan vara skönt att veta vad du får i förväg.

Sponsrade annonser

Billiga massagebadkar kommer i alla möjliga former och storlekar. Det finns allt från små massagebadkar som passar in i en lägenhet till stora badkar med plats för flera personer. Tänk på att det ofta krävs en behörig elektriker för att installationen eftersom det rör sig om våtutrymmen.

Det du ska se upp med när det kommer till billiga massagebadkar är att de kan sakna självrengöring. Att rengöra ett massagabadkar kan vara krångligt så det brukar vara en populär egenskap. Andra brister som billiga massagebadkar kan lida av är för hg ljudnivå och icke justerbara munstycken.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.