Att få tag i billiga badrumsmöbler är något som är intressant för väldigt många konsumenter – speciellt i dessa tider.. De goda nyheterna är att du idag inte bara behöver hålla dig till lokala aktörer eller stora byggvaruhandlar som Bauhaus IKEA och K-rauta. Idag finns det en mängd aktörer som med internet som utgångspunkt har pressat priserna. 

Handla billig badrumsinredning både online och utomlands

Köpa billiga badrumsmöbler på nätet

Idag år det många som köper billiga badrumsmöbler online och det fungerar ofta smärtfritt. Flera affärer på nätet ofta till synes mycket billiga badrumsmöbler, men det du måste hålla i bakhuvudet är vad fraktkostanden är på. Oftast kan du enkelt kolla det genom att lägga en vara i kundkorgen och gå vidare därifrån. Vissa affärer tar några hundra kronor för i frakt för till exempel tvättställ och badrumsskåp, men fraktkostnaden för badkar brukar vara på minst 1000 kronor om inte fraktkostnaden är inräknad i priset. 

Köpa billiga begagnade badrumsmöbler 

Många säljer deras nästan nya badrumsmöbler på annonssidor så som Allaannonser.se, Blocket.se, Lokus.se, Annonsguiden eller Tradera. Att köpa begagnad badrumsinredning är naturligtvis mycket billigare och du kan hitta exklusiva märkesmöbler billigt. Du kanske annars bara vill ha billiga funktionella badrumsmöbler till sommarstugan eller till källartoaletten och då kan begagnatmarknaden vara ett utmärkt alternativ om du inte känner för att lätta allt för mycket på plånboken. 

Det få personer känner till är att det finns rivningsfirmor som t.ex. rivners som tar tillvara på bra maskiner och möbler och säljer dem igen som begagnade för rabatterade priser. 

Importera billiga badrumsmöbler

Om du bor i södra Sverige har du riktigt bra möjligheter att åka och fynda billig badrumsinredning i Tyskland och Polen. Sverige har högre byggpriser än våra sydliga grannländer och om du vet vad du ska ha så kan du enkelt spara flera tusenlappar på en dagsresa. Ett tips kan vara att åka över med en skåpbil om du har tillgång till en sådan istället för släpvagn eftersom du betalar extra för släpet på färjan. 

Att köpa badrumsinredning på nätet från Tyskland kans är också enkelt idag. Frakten från Tyskland kan vara så låg som 50-140 kronor för till exempel en blandare. Leta också efter märken så som ”Euro-label” eller ”trusted shops” som visar att det är en seriös näthandel du köper ifrån. Att beställa mindre badrumstillbehör från Tyskland kan spara dig flera hundra kronor.