Sponsrade annonser

Bastudörr i glas

En bastudörr i glas är lite dyrare än en traditionell bastudörr i trä. Å andra sidan höjer en bastudörr i glas intrycket av bastun. Samtidigt som det ger dig viss möjlighet att se vad som pågår inne och utanför bastun.

Sponsrade annonser

En bastudörr i glas känns mer exklusiv än en bastudörr i trä. Det mest förtjusande med en bastudörr i glas är dock att med rätt färg på glas och mysig belysning inuti bastun så bildas ett vackert sken genom bastudörren. På så sätt så bildar en bastudörr i glas ett vackert och fint intryck av din bastu.

Att tänka på vid köp av en bastudörr i glas

Många bastudörrar av glas är konstruerade så att de fästs med ett mellanrum mellan dörren och golvet. Detta kan upplevas märkligt, men är ofta en ventilationsåtgärd så att luft kan dras in underifrån dörren.

Sponsrade annonser

Du kan få bastudörrar i glas tonat i en rad olika färger men även klarglas. De flesta föredrar dock att ha frostat glas eftersom det ger visst insynsskydd. Vanliga färger på glaset i bastudörrar är brons, grått (rökfärgat), vitt men det finns även gröna och blåa.

Hur hittar jag billiga bastudörrar i glas?

Att hitta billiga bastudörrar i glas kan vara lite knepigt. Billiga byggvaruhus som till exempel Byggmax har ett billigt, men begränsat utbud. Du kan försöka hitta begagnade bastudörrar till ett billigt pris, men utbudet brukar inte vara överväldigande. Även import kan löna sig, men tänk på att bastudörrar i glas kan vara knepiga att frakta och bäst är om du åker och köper dem personligen.

Det bästa alternativet för att hitta billiga bastudörrar i glas är därför att hitta en lokal butik och försöka förhandla fram ett bra pris. Du kan i vissa fall också beställa dörren direkt från tillverkaren. Kända tillverkare av bastudörrar är bland annat Tylö och Swedoor.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.