Sponsrade annonser

Ballingslöv badrum

Ballingslöv är ett företag som kanske främst är känd för deras köksinredning (länk) men de är även duktiga på att tillverka inredning till badrum. Ballingslöv var först ut med flera innovationer och unika produkter. Bland annat så var Ballingslöv de första i Sverige som levererade skåp med flyttbara hyllor, skåp av massiva spånskivor, och mycket mera.

Sponsrade annonser

Idag har Ballingslöv dess produktion i den lilla orten Ballingslöv utanför Hässleholm. Företaget arbetar efterledorden inspiration, kvalitet, enkelhet och vardagsglädje. Ballingslöv tillverkar badrumsmöbler i flera olika serier bland annat Happie, Soft och Compact.

Design

En fördel med produkter från Ballingslöv är att de är optimerade för svenska förhållanden. Ballingslövs badrumsinredning har en design som många kan relatera till och ett stuk på deras produkter som passar bra in i de svenska hemmen.

Sponsrade annonser

Designen på Ballingslövs produkter är ofta skandinavisk och ljus med enkla stilrena former och materialvalen är ofta trä. Letar du efter inspiration till hur ditt badrum skulle se ut med inredning från Ballingslöv så har Ballingslöv mängder med bilder på deras hemsida.

Återförsäljare av Ballingslöv finns här

Här kan du hitta återförsäljare av Ballingslöv nära dig http://www.ballingslov.se/har-finns-vi

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.