Sponsrade annonser

Badrumstillbehör

Med hjälp av badrumstillbehör kan du förändra intrycket i ditt badrum markant. Om du vill ge ditt badrum ett härligt lyft så är det inte alltid nödvändigt med en totalrenovering. En ordentlig städning och nya badrumstillbehör kan skapa en trevlig atmosfär och stämning i ditt badrum.

Sponsrade annonser

Vad är badrumstillbehör?

Badrumstillbehör är hjälpmedel som är till för att göra din vardag lättare samt underlätta rengöring av badrummet. Många väljer att köpa deras badrumstillbehör från samma designserie för att skapa ett enhetligt intryck av badrummet. Med färgkordinerade badrumstillbehör och matchande handdukar/badrumsmatta kan du komma riktigt långt med att snygga upp badrummet.

En stor del av badrumstillbehör utgörs av förvaring av ett eller annat slag. Det är svårt att ha för mycket förvaring i badrummet och du behöver in princip alltid lite mer utrymme. För att skapa mer förvaringsmöjligheter i badrummet kan du till exempel montera upp fler hyllor. I duschen kan det ofta finnas ett behov för mer förvaring schampon, tvålar m.m. och är ofta en bra palts att montera upp en till hylla på.

Sponsrade annonser

Du kan även montera upp handdukshängare på din badrumsdörr om du behöver mer plats för att hänga handdukar på. Andra badrumstillbehör som kan skapa mer förvaringsmöjligheter är bland annat korgar. Hos Ikea kan du hitta dörrförvaring Lidan med korgar i tyg som du hänger från en krok. Några enkla korgar kan skapa lika mycket förvaring som i ett litet badrumsskåp, men till en mycket lägre kostnad.

Exempel på badrumstillbehör

Här nedanför finns en lista på badrumstillbehör som du kanske redan har, men det kanske finns en del du redan behöver eller känner att du vill byta.
Våg
Toalettborste/hållare
Duschhylla
Toalettpappershållare
Handdukshängare
Badrumskrokar
Toalettsits
Tandborstmugg
Badrumsmatta
Avfallshink

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.