Sponsrade annonser

Badrumsrenovering Helsingborg


Bor du i Helsingborgstrakten och vill renovera ditt badrum? Här kommer några nyttiga tips på vad du ska tänka på innan du renoverar ditt badrum och hur du hittar hantverkare och badrumsinredning i Helsingborg.

Sponsrade annonser

Det första du bör göra innan du renoverar ditt badrum är att läsa på fakta och information om badrumsrenoveringar. Även om du själv inte personligen ska renovera badrummet så är det viktigt att du har en god uppfattning om hur renoveringsprocessen kommer att se ut.

Regler för badrumsrenovering kan du hitta på Boverket.se, men även hos fastighetsägaren. Hos fastighetsägaren kan du även fråga om tips om hur du ska bygga badrummet, vilket du inte kan göra på samma sätt hos Boverket. Vanligtvis måste du följa samma byggregler som fanns då fastigheten byggdes.

Sponsrade annonser

Förutom att läsa på hos Boverket och kontakta fastighetsägaren så finns det en tredje aktör du bör kontakta, nämligen ditt försäkringsbolag. Ditt försäkringsbolag har förmodligen ganska stränga krav när det kommer till badrumsrenoveringar eftersom vattenskador kostar försäkringsbolagen enorma summor varje år. För att din försäkring ska gälla så bör du kontakta dem och höra vilka regler som gäller.

Renovera miljövänligt!

Om du har möjlighet till det så försök att renovera så miljövänligt som möjligt. Det kan i längden spara dig pengar i minskade värme –och vattenkostnader. Exempel på miljövänliga alternativ i badrummet är wc-stol med snålspolning, energisnål badkars/duschblandare, Led belysning i taket och listan kan göras lång. För att få badrummet så billigt som möjligt så kan du gå och leta efter begagnad badrumsinredning i Helsingborg. Tradera eller Blocket är bra sidor för det ändamålet.

Hur hittar jag pålitliga företag i Helsingborg?

Troligtvis ska du anlita någon hantverkare i Helsingborg för att göra hela eller åtminstone en del av badrumsrenoveringen. För att hitta kvalificerade hantverkare i Helsingborg finns det en bra tjänst hos GVK-ab svenska våtrumskoll http://www.gvk.se/auktorisation/sok-foretag. Där du kan söka företag som är anslutna till GVK.

Du kan även använda andra tjänster för att hitta entrepenörer och hantverkare inom Helsingborg. Inte alla företag är kopplade till GVK. Ett bra alternativ är Foretagsfakta.se där du kan söka företag inom valfri bransch i Helsingborg eller valfri ort.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.