Sponsrade annonser

Badrumsskåp med belysning

Funderar du på att köpa ett badrumsskåp för placering ovanför vasken? En bra rekommendation att köpa ett badrumskåp med både belysning och spegel. Att ha ett badrumskåp med belysning underlättar vid till exempel rakning och sminkning och gör så att du ser bättre. Badrumsskåp med belysning har ofta halogenlampor, men på senare tid har även badrumskåp med led-belysning börjat dyka upp.

Sponsrade annonser

Badrumskåp med belysning brukar vanligtvis även ha eluttag. Med ett eluttag i ditt badrumsskåp kan du koppla in stylinghjälpmedel så som hårfön, locktäng och rakapparater.

Badrumskåp med belysning går att få i en mängd olika material och färger. Vanliga utförande på badrumsskåp med belysning är ek, valnöt, vit högblank glas eller olika metaller. På senare tid har svarta badrumskåp med belysning blivit mer populära eftersom svrata badrum fortfarnade är ganska trendigt.

Sponsrade annonser

När du väljer badrumsskåp med belysning så bör du kontrollera att skåpet har flyttbara hyllor. Flyttbara hyllor gör så att du själv kan arrangera om hyllplanen och utöka förvaringsmöjligheterna. I ditt badrumsskåp. Det kan även vara ett klokt val att välja badrumsskåp med belysning som har speglar både på utsidan och insidan. Med en sådan kombination kan du spegla dig skälv från flera olika vinklar och bland annat betrakta din egen nacke.

Tillverkare av badrumsskåp med belysning

Svedbegs
Hafa
Westerbergs
Fagersta
Gustavsberg

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.