Sponsrade annonser

Badrumsinspiration bilder

Något som är oerhört viktigt när du renoverar ett badrum är att ta del av inspiration. Ett tips är att titta på hundratals bilder av badrum och kommentera och skriva ner vad du tycker om med badrummen och vad du inte tycker om med dem. Efter ett tag kommer du ha svart på vitt vad du uppskattar med ett badrum, men även vad du inte tycker om.

Sponsrade annonser

När du letar efter inspiration och bilder till ditt badrum bör du främst titta på planlösningen och se vad som är bra och vad som kan förbättras.

Här kan du hitta inspiration!

Oavsett om du letar efter bilder på små badrum, lyxiga, renoveringsprocesser o.s.v. så finns det vissa guldkorn bland hemsidorna.

Sponsrade annonser

http://www.styleroom.se/ Är en hemsida för dig som vill se album med bilder på renoveringsprojekt. Då får du en unik möjlighet att följa med projektet från första början till färdigt resultat. DU kan även ställa frågor eller lägga upp egna projekt.

http://www.hemnet.se/inspiration/badrum: Hemnet har du en stor databas över bilder på bland annat badrum. Detta är ofta professionellt tagna bilder från Mäklarnas annonser och här får du även en chans att titta på hur andra svenska badrum ser ut.

http://www.realestate.com.au/home-ideas/ Är en bildfokuserad sida där du bläddrar bland många olika bilder. Förutom badrumsbilder kan du även titta på kök, sovrum och i princip alla former av rum i huset. Bilderna sorteras i lättöverskådliga listor.

http://www.houzz.com/ En personlig favorithemsida. Stora högupplösta bilder på inredning, men även arkitektur om du tycker om det. Efter att tag vill sidan att du skaffar medlemskap (gratis), men är absolut värt det. När du är medlem kan du spara dina favoriter och samla din inspiration.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.