Sponsrade annonser

Badrumsinredning Uppsala

Bor du i Uppsala och letar efter badrumsinredning? Här hittar du tips på butiker som säljer badrumsinredning i Uppsala och en bra köpguide för att få den så billig som möjligt

Sponsrade annonser

Vilka affärer du ska vända dig till i Uppsala för att köpa badrumsinredning beror på vad du är ute efter? Letar du efter badrumsskåp? En blandare till handfatet eller badkaret? Eller kanske kakel och klinker?

Olika affärer i Uppsala som säljer badrumsinredning har olika nischer. De bästa priserna får du om du besöker flera olika affärer och jämför priserna med varandra. Butiker som kanske generellt är billigare kan dock ha dyra badrumsskåp eller smådetaljer vilket drar upp slutpriset. Om du ska köpa badrumsinredning till ett helt badrum så finns det dessutom förhandlingsläge och du kan försöka pruta ner priset. Att förhandla och på så sätt få billigare badrumsinredning kan dock vara svårt i stora affärer så som Bauhaus eller K-rauta men hos mindre byggföretag kan det fungera. I Sverige har vi internationellt sett väldigt dyra priser på badrumsinredning så du kan vara säker på att det finns marginaler för att pruta.

Sponsrade annonser

Generellt sett hittar man badrumsinredning i butiker som antingen säljer kök eller byggvaror. Du kan dock även hitta badrumsinredning hos postorderföretag så som JULA eller allt-möjligt företag så som RUSTA. Ikea är också ett alternativ som brukar vara populärt när det kommer till badrumsinredning. Ikea har dock en ganska egen stil som långtifrån passar alla och de har dessutom haft vissa kvalitetsproblem med deras blandare.

Butiker som säljer badrumsinredning i Uppsala

Om du bestämt vill handla badrumsinredning i Uppsala kommer här några förslag och adresser dit du kan söka dig till.

Ekeby Bruk Bad & Kök
Ekeby bruk ingång A4
752 75 UPPSALA

Comfort Uppsala
Stångjärnsg. 10
753 23 UPPSALA

Vedum Kök & Bad
Stångjärnsg. 13
753 23 UPPSALA

Frösunda Kakel & VVS AB
Förvaltarv. 29
169 68 SOLNA

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.