Sponsrade annonser

Badrumsinredning på rea

Att renovera badrum är kostsamt och man ska försöka spara pengar där man kan utan att kvalité och funktionalitet bli lidande. Ett sätt att spara pengar när du renoverar ditt badrum är genom att handla badrumsinredning på rea, eller när handlarna har utförsäljning. Du kan enkelt spara tusenlappar på att handla badrumsinredning på rea, nackdelen är dock att du oftast inte har särskilt många reaprodukter att välja på och du kanske t.ex. inte får den blandaren som passar bäst in i din inredning. Är det inte då ett bättre alternativ att alltid kunna hitta badrumsinredning på rea?

Sponsrade annonser
Bilden - Badrumsinredning från Svedbergs

Bilden – Badrumsinredning från Svedbergs

Hitta reapriser på badrumsinredning!

På sista tiden har fler och fler byggvaruhus positionerat sig i Sverige genom att erbjuda bra och billiga priser på badrumsinredning. Sverige har dock fortfarande höga priser på byggvaror jämfört med många andra europeiska länder. Det finns dock en del butiker som du kan kika i för att hitta billig badrumsinredning. Ta t.ex. en titt hos Cheapy, Byggmax, Bauhaus samt SkånskaByggvaror m.fl.

Ett annat alternativ för att hitta badrumsinredning till reapriser är genom att importera. Du är inte begränsad som konsument till endast den svenska marknaden utan du kan jämföra priser t.ex. med tyska butiker på http://www.idealo.de/.

Sponsrade annonser

Det finns ännu ett aternativ för dig som kan tänka sig att köpa en del badrumsinredning begagnat. Är du duktig på att renovera så kan du få till ett fantastiskt badrum genom att kombinera nytt och gammalt och du kan hitta en hel del byggmaterial hos t.ex. Blocket.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.