Sponsrade annonser

Badrumsinredning från Ikea

Badrumsinredning från Ikea är ett populärt alternativ för den som inte vill lägga allt för mycket pengar på badrumsinredning. Ikea har en ganska speciell stil på deras badrumsinredning och istället för att fokusera på lyx är badrumsinredning från Ikea oftast designat för att passa i normala badrum.

Sponsrade annonser
HEMNES/ VITVIKEN - Badrumsmöbler från Ikea

HEMNES/ VITVIKEN – Badrumsmöbler från Ikea

Badrumsmöbler från Ikea är inte riktigt lika populära alternativ som Ikeas kökslösningar, men fler och fler är positiva till Ikeas badrumsinredning. Ikea är speciellt duktiga på olika former av förvaringslösningar i badrummet.

Ikea erbjuder en del olika badrumsserier så som Hemnes, Godmorgon och LILLÅNGEN. Hemnes är badrumsmöbler i trä och ger ett tidlöst och vackert badrum med ljust eller mörkt trä. God morgon-serien har mer modern badrumsinredning som du även kan få i färger som rött och grönt. Lillången är badrumsinredning som passar till det lilla badrummet med kompakta lösningar som sparar utrymme.

Sponsrade annonser

Kvalitet?

Många ställer sig säkerligen frågande till kvaliteten på badrumsinredning från Ikea. En tumregel när man handlar badrumsinredning är att fråga sig vad företaget är bra på och vad de kanske är sämre på? Ikea är duktiga på snygg inredning till ett lågt pris och det är vad som har gjort dem världskända. Badrumsmöbler, hyllor och småsaker som handdukar, krokar och annat kan du med fördel köpa på Ikea. Du kan dock ställa dig mer frågande till t.ex. kvaliteten på blandare och belysning etc. Nu är t.ex. blandare från Ikea ofta ett par gånger billigare än från kända svenska kvalitetstillverkare så det är även rimligt om de skulle hålla en kortare tidsperiod.

Smarta förvaringslösningar till badrummet från Ikea

Tvättställsunderskåp: Ett Tvättställsunderskåp är ett skåp som du ställer under tvättstället. Det innebär att skåpet har hål på ovansidan för rör och ger dig mycket mer förvaring för en rimlig summa pengar. Ytan under ett tvättställ brukar vara ganska outnyttjad och en utmärkt plats för mer förvaring. Prisexempel LILLÅNGEN Tvättställsunderskåp för 795.

Skåp för tvättmaskin: Använd ytan ovanför din tvättmaskin med hjälp av ett specialanpassat skåp för tvättmaskiner. En del placerar torktumlaren ovanpå tvättmaskinen, men nuförtiden finns det en hel del tvättochtork-maskiner och för dem är en sådan här förvaringslösning perfekt. Ikeas skåp för tvättmaskinen står på golvet så inget väggmontage behövs. Ikeas Skåp för Tvättmaskin i serien LILLÅNGEN är ett bra exempel på smart badrumsinredning från Ikea.

Korgar: Badrumsinredning är mer än badrumsmöbler. Ikea är väldigt duktiga på små och praktiska korgar som gömmer undan alla förpackningar i badrummet på ett snyggt sätt. Ikea har även korgar som du kan hänga på dörren för ännu mer förvaring.

Pall: En pall kan vara praktisk i badrummet. Dels är det en sittplats och dels kan barn som inte når upp till tvättstället ha nytta av det. I badrumsserien Molger från Ikea kan du hitta en pall av trä med förvaring.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.