Sponsrade annonser

Badrum outlet

Att renovera badrum är ofta mycket kostsamt. Förutom arbete och offerter så kan du spara in pengar på materialet. Helst vill man dock ha så bra material som möjligt för låga priser. Lösningen är ofta en badrumsoutlet.

Sponsrade annonser

En outlet är i grunden en affär som fokuserar på låga priser genom att köpa in restprodukter som andra butiker inte lyckats bli av med. I en outletbutik är tanken att du ska hitta produkterna till ett rabatterat och billigare pris. I sin tur får du ibland räkna med ett sämre utbud, service, sortiment m.m. Outletbutiker med det konceptet har dock svårt att överleva ett längre tag och därför är moderna outletbutiker som i princip vilka butiker som helst dock ibland med lite sparåtgärder när det kommer till personal, inredning, service, lokal m.m.

Vilka produkter ska man köpa i en badrumsoutlet?

En badrumsoutlet innehåller i princip samma produkter som en vanlig badrumsbutik. Vanligtvis vänder man sig till en badrumsoutlet för att t.ex. spara in pengar på klinker och kakel, men även badrumsinredning, badkar och mycket annat. Det bästa du kan göra är att besöka en outlet och bilda din egen uppfattning.

Sponsrade annonser

Var kan jag hitta en badrum outlet?

www.badlagret.se
ekebybruk.se
freeport.se
www.badshop.se
www.skanskabyggvaror.se
Det finns även andra sätt att få ner priset på din badrumsinredning. Det är t.ex. inte helt omöjligt att pruta på dina beställningar eller köp och det är enklare att pruta om du gör en beställning för ett helt badrum samtidigt. Du kan även importera en del byggmaterial via webbshoppar eller åka ner på plats.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.