Sponsrade annonser

Badkarsblandare

Det finns ett väldigt brett utbud av badkarsblandare idag och priserna och kvalitén varierar mycket från märke och modell. För att hitta den badkarsblandare som passar dig och ditt hem bäst så följer här några tips för att hjälpa dig på vägen.

Sponsrade annonser

Innan du börjar leta badkarsblandare

Först av allt så bör du kontrollera dina dimensioner på din gamla badkarsblandare. Tyvärr är det inte så enkelt att du kan köpa vilken badkarsblandare som helst utan du måste kontrollera att din nya blandare har samma centrumsavstånd som din gamla (förkortas c/c).

Förutom rätt dimensioner så bör du också tänka på exakt vilken typ av blandare du behöver. Det kanske finns fler personer än du i hushållet och låt dem därför också tycka till. En badkarsblandare är något som ofta används dagligen och alla i familjen, även små barn ska veta hur den fungerar. Tänk därför på om du ska satsa på en engrepps –eller tvågreppsblandare.

Sponsrade annonser

Tänk hållbart och miljövänligt

En badkarsblandare är något man helst inte vill byta ofta. Det finns tillverkare så som Hafa och Svedbergs som erbjuder bra garantivillkor. Du kan dock även hitta billiga och bra badkarsblandare som bättre passar ditt behov.

Stirra dig inte enbart blind på priset. Funktionerna i en badkarsblandare kan vara mycket viktigare. Försök hitta badkarsblandare med en hetvattenspärr som skyddar speciellt små barn från att skålla sig. Om du letar efter en badkarsblandare med dusch så kan en snålspolande funktion spara tusenlappar per år och motivera ett dyrare inköpspris.

Hitta badkarsblandare billigt

Om du har en begränsad ekonomi där inköpspriset är det viktigaste så kan det löna sig att importera din duschblandare istället. I Tyskland och Polen finns det ett brett utbud av badkarsblandare till mer attraktiva priser än i Sverige.

Det finns även affärer i Sverige som då och då kan erbjuda billiga badkarsblandare så som JULA, RUSTA m.fl.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.