Sponsrade annonser

Badkar 150cm

Letar du efter ett badkar för det lilla badrummet? Vill du tros begränsad ytan kunna lyxa till det med ett avslappnande bad, ljus och ett glas med någon god och kyld dricka?

Sponsrade annonser
svenska-badkar-horn-porla-150x100-vanster

Hörnbadkar 150x100cm från Svenska Badkar – Modell Porla

 

Det finns en del fördelar med att bo i en lägenhet. En av dem är att varmvattnet alltid finns tillgängligt och du betalar inte extra för att använda stora mängdmånga om att ha ett snyggt badkar i lägenheten, men ofta är badrummen ganska små sett till ytan. Det är dock inga problem att hitta badkar med kompakta mått och här följer en kort guide vad du ska tänka på.

Det går att hitta badkar med måtten 150 och 155 cm. Det finns dock fler badkar med snarlika mått på längden t.ex. 160cm eller 140cm. Ett populärt kompakt mått är 150x70cm. Ett tips är att använda dig av söktjänster så som Prisjakt.se där du kan ställa in sökningen efter t.ex. önskad längd, bredd på badkaret.

Sponsrade annonser

Kompakt lyx

Även med en begränsad yta kan du njuta av badrumslyx så som hörnbadkar eller bubbelbad. Du höjer även standarden rejält på din bostad med ett badkar. För en del bostadsspekulanter är det värt mycket med tillgång till badkar (speciellt de som har eller planerar att skaffa barn).

Några tillverkare som gör badkar med längden 150 cm är bland annat Bathlife och Svedbergs. Du kan köpa 150cm långa badkar online ibland annat butikerna Swedmart, Hemmavaruhuset, Badshop och många andra nätbutiker.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.