Sponsrade annonser

Badkar 140 cm

Letar du efter ett kompakt badkar med måtten 140cm? Här följer en kort guide du kan läsa igenom snabbt innan köp.

Sponsrade annonser

Om du kikar efter badkar med längden 140cm så gör du det vanligtvis för att du har ett badrum med en begränsad yta. Det finns många kompkata badkar att välja på och somliga är under 120 cm i längd. Små badkar är oftast konstruerade som sittbadkar då de är lite korta för att ligga i. När du letar efter ditt badkar kan det därför vara bra att fundera över om du vill ha en sittplats i badkaret eller inte.

ifo-cariba-140cm

Ifö Cariba 140cm

 

Innan köp bör du också fundera över vem som ska använda badkaret. Har du ett litet barn som ska basad ofta? Är det till för dig själv och din spaintresserade partner? Badkar kan fås med en mängd olika funktioner och här nämner vi kort några som kan vara bra att ta ställning till.

Sponsrade annonser

Funktioner i badkaret

Du kan få allt från flera olika typer av massage så som fotmassage, ryggmassage, undervattensbelysning, nackkudde, sittplats, högtalare och mycket mer i ditt badkar. Fundera över funktioner och design i ditt badkar och vad som passar för dina behov och i ditt badrum. Du kanske vill ha ett kompakt och snyggt badkar med tassar? Eller du kanske kan klämma in ett hörbadkar som ändå har mycket plats trots en ringa längd på 140cm?

Tillverkare av små badkar

Tillverkare av små badkar med måtten 140-150 cm är bland annat…
Ifö Cariba
Svedbergs
Gustavsbergs
Cersanit med modellerna Lorena, Intro, Virgo samt Santana.
Prisnivån varierar naturligtvis ganska mycket beroende på vilken typ av badkar, märke och en rad andra faktorer. Om du kikar efter billiga badkar med längden 150cm kan du kika närmare på Gustavsberg badkarsortiment. De har en del modeller för under 3000 kronor och ibland till och med under 2000 kronor.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.