Sponsrade annonser

Badkar 130cm

Det finns flera anledningar till att välja ett kompakt och litet badkar med maxlängden 130cm. Den mest vanliga anledningen är att du har ett litet badrum men samtidigt vill njuta av komforten och den bekvämlighet som ett badkar medför. Ett litet badkar kan dock även användas för att optimera ytan i ditt badrum på bästa möjliga sätt. Du kanske t.ex. vill ha plats med en tvättmaskin? , en duschkabin? eller extra förvaring? Oavsett anledning så kan du med hjälp av ett litet badkar uppfylla ditt drömbadrum trots en begränsad yta. Med ett badkar med längden 130cm kan du få plats med toalettstol, duschkabin, badkar, och handfat på ett badrum på endast fyra kvadratmeter.

Sponsrade annonser
ifo-cariba-130cm

ifo-cariba-130cm

Utvecklingen av badkar går framåt precis som i alla andra övriga produktkategorier. Du kan idag få massagebadkar, bubbelbadkar hörnbadkar, sittbadkar och många olika variationer av dessa med mått under 130cm. Dessa finns i sin tur i olika material så som emalj, anpassade för inbyggnad eller med avtagbara sidoplåtar. Du kan vidare välja små badkar med längden 130cm i olika utföranden så som rektangulära badkar eller hörnbadkar.

Om du letar efter ett badkar på 130cm kan du kika närmare på modellerna ”Svenska Badkar Variant Hörn 1300 Viska Aero” och Gustavsberg Badkar 1300.Du kan även köpa badkar online till exempel i butikerna Badshop, Fyndmax, Drytrend, Golvshop samt många fler.

Sponsrade annonser

Svenska badkar har en del kompakta modeller i deras sortiment. Bland annat det tidigare nämnda Viska Aero hörn som är ett hörnbadkar med de kompakta måtten 130x130cm.

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.