Sponsrade annonser

Badkar 120cm

Badkar med längden 120cm tillhör några av de mest kompakta badkaren som finns på marknaden. Trots de kompakta måtten finns det en hel del badkar att välja på med måtten 120cm. De flesta av badkaren i den här storleken är sittbadkar, men det går även att hitta hörnbadkar med måtten 120x120cm. En populär modell är bland annat Sanitop Wingenroth Cora.

Sponsrade annonser

 

Litet badkar - Gustavsberg-Logic-1200

Litet badkar – Gustavsberg-Logic-1200

Ett litet badkar har trots sin ringa storlek vissa fördelar. Det är mer miljövänligt då du sparar in på vattenmängden som går åt och det tar mindre yta. Med ett litet badkar kan du maximera nyttan med ditt badrum och kanske få plats med både duschkabin och badkar? Eller du kanske vill ha mer utrymme för annat så som extra förvaring eller en tvättmaskin?

Prisnivå

Bland de billigare alternativen hittar du sittbadkar från Svedbergs och Gustavsberg. Priserna startar mellan 3000-4000 för ett sittbadkar. Om du vill ha et badkar av ett specifikt märke eller med specifik design t.ex. lejonfötter så kan det kosta betydligt mera.

Sponsrade annonser

Om du letar eter massagebadkar med måtten 120cm kan du få vara beredd att det kan ta lite tid att hitta en bra modell. Det finns gott om badkar, men det är inte sagt att varje vvs-butik har ett på lager. Ett tips kan även vara att vända sig till mer internationella marknader eller importera badkar från t.ex. Tyskland. Större länder har ett större utbud på av mer nischade produkter som små bubbelbadkar.

Populära badkarsmodeller med måtten 120cm

Några populära badkarsmodeller med måtten 120cmeller 1200mm är bland annat..
Sanova City
Cersanit Sittbadkar Virgo
Talia 120×70
Svedbergs 1200
Svenska badkar hörbadkar variant
Du kan även hitta badkar med måtten 125cm om det lämpar sig bättre. Ett exempel på ett badkar med måtten 125cm är modellen Svedbergs 1250

Här kan du köpa badrumsinredning och bastu online!

FöretagOmdömmen 
Skånska Byggvaror
Fri frakt! Välkänd butik och enormt utbud! Men Expeditionsavgift 195 kronor.
Bygghemma
Stort utbud! Bra kampanjer. Expeditionsavgift på 49 kronor.
Sparmax SE
Billiga badkar , bastu, duschkabiner m.m.